Vancouver2025
22 april 2025 - Oud-Beijerland, Nederland
We hebben voor 2025 een rondreis gepland in West-Canada en West-Amerika. We hebben dit keer gekozen voor 39 dagen Camper en 5 dagen hotel. Vertrek 25 april en terug op 8 juni met aankomst 9 juni op Schiphol.
We hebben niet, voor de ons bekende reisorganisatie, Jan Doets gekozen. De laatste keer ging het moeizaam bij het vastleggen van onze samengestelde reis. Ook nu kregen we geen goed gevoel bij het bevestigingen van deze reis. Een door Fraserway aangeboden vroeg boek kortingen konden niet door Jan Doets verwerkt worden omdat zij de gegevens nog niet hadden. Bij Tioga Tours werden we zeer goed geholpen en werden de aangeboden vroeg boek kortingen van Fraserway in de offerte opgenomen. Het contact met medewerkers van Tioga was zonder meer prima. Een vraag of een aanpassing in de planning werd direct of binnen 1 dag teruggekoppeld. Dit waren we zeker niet gewend bij Jab Doets, Uiteindelijk waren voor de gehele offerte ongeveer € 2500 minder kwijt dan bij Jan Doets.
Jan Doets is duidelijk niet meer gericht op zelf samengestelde reizen. De aandacht ligt op compleet (te dure) aangeboden reizen.
We hebben ook dit jaar gekozen voor een C-Xlarge, wel te groot voor met zijn tweeën en gebruik ook wat neer benzine maar de ruimte en een fijn bed gaf de doorslag.
We gaan verschillende NP bezoeken o.a.: Nationaal park Mount Revelstoke, Glacier National Park (BC), Nationaal park Kootenay, Nationaal park Waterton Lakes, Glacier National Park (Montana), Yellowstone National Park, North Cascades National Park, Olympic National Park. Dus moeten we wel park pas voor Canada en Amerika aanvragen. Fairmont Hot Springs, Whistler, Cody, Spokane, Seattle, Victoria en Nanaimo staan o.a. ook on de planning.
Sandra Van den Maagdenberg:9 oktober 2024Leuke voorpret! Dat wordt een mooie reis!
Hennie &Marien:11 oktober 2024ziet er veel belovend uit
Herman:11 oktober 2024Hopelijk gaat het weer een mooie reis worden. We hebben dit keer wel gekozen om minder te rijden.
Hennie &Marien:20 oktober 2024We zijn benieuwd naar de volgende verslagen